Werken bij ESJ: Belastingadviseur + AA Accountant

aa accountant vacature

 

Bij ESJ draait alles om vooruitdenken en vooruitkomen. Als AA Accountant bij ESJ krijg je de kans om deel uit te maken van een team van gedreven professionals die erop gericht zijn ondernemers te ondersteunen en te helpen groeien. Ons middelgrote kantoor combineert het beste van twee werelden en biedt een omgeving waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen en waar jouw expertise gewaardeerd wordt.

 

Wij zijn trots op onze brede klantenkring en ondersteunen ondernemers in diverse sectoren, van een bedrijf in de haven in Rotterdam tot een exclusieve traiteur. Als AA Accountant bij ESJ heb je de mogelijkheid om je te meten met de top van Nederland en multinationals te ondersteunen, terwijl je ook lokale MKB-ondernemers helpt om hun doelen te bereiken.

 

Belastingadviseur Vacature

 

Belastingadviseur vacature

 

Ben jij een ervaren belastingadviseur die graag vooruit denkt? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team bij ESJ. Als belastingadviseur bij ESJ werk je samen met een divers team van professionals die streven naar het beste resultaat voor onze klanten, zowel nationaal als internationaal.

 

Je krijgt de mogelijkheid om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen en het verleggen van grenzen. Bij ESJ geloven we in een persoonlijke aanpak en hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Als belastingadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en help je hen om hun fiscale vraagstukken op te lossen en kansen te benutten.

Vacature Audit

vacature audit

Als audit professional bij ESJ krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich richt op het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Samen met je collega’s werk je aan uiteenlopende opdrachten en krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van audits bij onze klanten en het leveren van hoogwaardige rapportages. Daarnaast ben je betrokken bij het adviseren van klanten over verbeteringen in hun bedrijfsprocessen en interne controles. Bij ESJ krijg je de ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

 

Meest gestelde vragen over: Werken bij ESJ: Belastingadviseur + AA Accountant

 

Werken bij ESJ: Belastingadviseur + AA Accountant

 

Benieuwd naar wat het werken als belastingadviseur of AA Accountant bij ESJ precies inhoudt? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *